Інтелектуальна власність


Інтелектуальна власність має вирішальне значення для конкурентоспроможності Вашого бізнесу. «Юридична компанія «PROFECTO» готова ефективно захищати Ваші інтелектуальні права, допомагаючи підвищити доходність від їх використання.

Ще з моменту свого створення, ми стали на захист законних інтересів наших клієнтів від недобросовісної конкуренції, практикуючи в сфері захисту прав інтелектуальної власності. Завдяки цьому ми набули значного досвіду, знань та вмінь у цій галузі, і тепер можемо з повною впевненістю працювати над новими справами, які закінчуються лише успіхом з нашої сторони.

До наших обов’язків входить повна консультація з широкого кола питань, починаючи від процедури реєстрації до систематизування, а також здійснення трансграничних угод або передачі прав інтелектуальної власності. Крім цього ми беремо на себе всі податкові та регуляторні питання, відстоюючи Ваші права, заздалегідь продумуючи стратегію захисту.

Наша практика в цій сфері дозволяє вести спори щодо визнання недійсними правоохоронних документів, захист виключних прав, в том числі спори стосовно інших різновидів шахрайської або недобросовісної конкуренції.

Послуги нашої компанії включають:

Підготовка всіх необхідних документів для уступки прав на товарний знак, а також підготовка франчайзингових і ліцензійних договорів, договорів, що пов’язані з охороною об’єкта інтелектуальної власності та пов’язаної з ним комерційної таємниці, авторські договори, договори про передачу конфіденційної інформації;

Законне представництво інтересів замовника в будь-яких спорах, пов’язаних з питаннями інтелектуальної власності (судові спори, юридична боротьба з контрафактною продукцією, патентні чи авторські права, права дизайну та доменні імена, спори за різними договорами щодо інтелектуальної власності тощо);

Повний юридичний супровід справи в усіх судових інстанціях.

Щоденно надаючи юридичну підтримку в сфері інтелектуального права, наш досвід налічує роботи з багатьма компаніями, починаючи з найвідоміших і закінчуючи стартапами-початківцями. Ми представляємо інтереси наших клієнтів у Державній службі інтелектуальної власності України, в судах, Антимонопольному комітеті України, в органах внутрішніх справ і прокуратури України.