Корпоративне право та M&A


Економічна ситуація може поставити в скрутне становище багато компаній, перед якими рано чи пізно виникає питання про початок процесу придбання (поглинання), інвестування в новий проект або перечікування економічного затишшя. Для деяких компаній в цей період відкриваються великі інвестиційні можливості, яких не було ще кілька років Позитивна практика нашої компанії в області корпоративного права та M&A відома багатьом компаніям, які ми супроводжували під час вирішення інноваційних і комплексних угод, під час злиття чи поглинання. Ми готові запропонувати кваліфіковані послуги щодо реструктуризації, повний супровід трансграничних угод, в тому числі надання рекомендацій, пов’язаних з цими угодами та питаннями приватизації.

Питання реструктуризації за останні роки стало дуже актуальним, і значно зріс інтерес до кваліфікованих рекомендацій в умовах неплатоспроможності, а також ліквідації юридичної особи, оптимізації структур груп компаній корпоративного плану та повної реструктуризації заборгованості. У зв’язку з цим, ми в індивідуальному порядку розробляємо стратегію для вирішення будь-якої проблеми, що виникає, яка пов’язана зі складнощами корпоративної реструктуризації, а також створенням оптимального законного і податкового зобов’язання по Вашому бізнесу.

Спеціалісти Юридичної компанії PROFECTO, що працюють у сфері корпоративного права та M&A, пропонують широкий досвід в будь-яких галузях економіки, володіють глибокими знаннями у вузьких спеціалізованих питаннях та мають практичні навики в цих галузях. Розширюючи знання на практиці, за основу беруть потреби клієнта, якого забезпечують всебічною юридичною підтримкою.